|

متخصص طب ورزش دیسک کمر را یکی از کمر دردهای شایع در میان افرادی که زندگی یکنواخت و به اصطلاح پشت میز نشینی دارند عنوان کرد.
دکتر بهزاد حیدرپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه برای افراد دارای دیسک کمر استراحت مطلق توصیه نمی شود، گفت: این گونه افراد بهتر است استراحت فعال داشته باشند، به گونه ای که به زندگی و فعالیت های عادی خود ادامه دهند و تنها از خم و راست شدن های مکرر و نیز برداشتن و یا زور زدن به اجسام سنگین خودداری کنند.
حیدرپور همچنین پیاده روی را در صورتی که طولانی و پیوسته نباشد و نیز موجب ایجاد درد در ناحیه کمر نشود را برای این افراد توصیه کرد.
این متخصص طب ورزش با بیان اینکه دیسک به صفحه ای در بین هر دو استخوان مهره کمر گفته می شود، اظهار داشت: این صفحه دارای پوششی است که بر اثر فشار نامتناسب بر ستون فقرات و نیز فشار زدن و زور زدن به اجسام سنگین می تواند پاره شود.
وی افزود: با پاره شدن پوشش اطراف دیسک بر اثر عوامل بسیار مختلفی که عمده آنها ناشناخته هستند امکان بیرون زدگی دیسک از محل طبیعی خود وجود دارد که این حالت را دیسک کمر می گویند. بیرون زدگی دیسک چند مرحله دارد که در مرحله اول آن که بیرون زدگی خفیف است امکان دارد فرد حتی متوجه مشکل دیسک کمر خود نشود.
به گفته این متخصص طب ورزش با پیشرفت بیرون زدگی دیسک و در مرحله پیشرفته آن افزایش فشار بر روی اعصاب نخاعی علائم دیسک کمر، شامل درد شدید در ناحیه کمر و نیز علائم گزگز، بی حسی و مورمور در پاها ایجاد خواهد شد. تنها در مرحله پیشرفته دیسک کمر که به آن فتق دیسک می گویند، انجام عمل جراجی توصیه می شود.
منبع : خبر گذاری ایسنا


نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط:
علمی،
،
:: برچسبها:
نکاتی درباره کمردردهای ناشی از پشت میز نشینی ,